PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: AKU KEMBALI MENULIS ::

Zo-hotnya zamri kalahkan Nik Aziz ini macam ! Apa Macam ?

Aku menangis tengok gambar ni... inilah pemimpin brjiwa rakyat, walau duduk rumah besar pakai kereta mewah tapi sanggup tidur di masjid... berbeza betul dengan Tuan Guru Nik Aziz, dah ler tidur kat rumah buruk, kereta sendiri pun tak dak ! Apa Macam ??

sumber FB -

Wak - aik tido pun pakai baju 'barisan' ? Baju tidoq PA hang tak tolong bawak kaa ?  kih..kih..kih !


2 comments:

  1. Anonymous said...

    Pemimpin ini aku sanjung.....dr zamry pemimpin contoh....semoga allah merahmati beliau...amin

  2. YUS FELDA said...

    KESAN TARBIYYAH PAS DULU2..

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: albanjari Online Popular Posts ::

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |