PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

Kala Umno rebah..anak cucunya pasti akan meludah..busuk bro !

BILA UMNO MENJADI SEJARAH...ANAK CUCU UMNO KENA TAHU..TAHUKAH KAMU WAHAI CUCU-CUCU UMNO SAKALIAN ALAM...SIAPA INI ORANG  ?? JIKA KAMU CUCU ANAK ORANG UMNO..KAMU KENA BACA..APA MACAM ?

1. Dia lah yang menggerakkan negara islam yang lain untuk membantu Bosnia & Herzogovinia ketika umat islam disana disembelih oleh pengganas Serbia.

2. Dia juga lah yg menghantar ratusan komando Malaysia yang dibawa masuk secara sulit ke Bosnia untuk membantu saudara seIslam ketika era pencerobohan dan pembunuhan beramai-ramai umat Islam di Bosnia ketika itu. “Kalau negara Arab ini tidak datang membantu, kita hantar sahaja askar kita,” - Tun Mahathir.

3) Dia juga lah berpakat dengan kerajaan Sultan Brunei menyediakan jumlah dana yang berjuta dollar untuk membeli senjata dan peluru anti kereta kebal untuk tentera Islam Bosnia.

4) Dia lah yang pernah menangis ketika melawat Bunker yang menjadi pejabat Yasser Arafat di Palestine.

5) Dia juga lah pemimpin islam yg Yasser Arafat hubungi meminta bantuan dan pertolongan ketika diserang oleh rejim zionis.

6) Dia juga lah yg mempertaruhkan nyawa isterinya,Tun Dr Siti Hasmah menaiki pesawat ke Baghdad membawa bantuan kemanusiaan kepada umat islam demi untuk melepaskn sekatan Amerika Syarikat.

7) Dia lah yang digelar MahaFiraun dan dia jugalah yang lantang mengutuk kekejaman Yakjuj Makjuj/Zionis ke atas umat islam serta mempertahankan islam dimata dunia.

8) Dia lah yang berusaha keras, tak hanya duduk berdoa tanpa berbuat apa2.

9) Dia lah yang ketika saudara islam yang berlainan parti mendoakan kecelakaan untuknya. Tapi dia diizin oleh Allah SWT masuk ke dalam KAABAH.

10) Dia jugalah pernah ditembak dan mengorbankan jawatan tertinggi yang beliau ada bagi menyelamatkan umat Islam di Bosnia.

Malah beliau kini dianggap sebagai seorang pemimpin dunia yang berjaya meskipun memimpin sebuah negara yang kecil. Beliau bukan hanya berjaya Memerdekakan negaranya dari semua segi, tetapi berusaha memerdekakan negara-negara lain dari belenggu falsafah pembangunan yang dijana dari barat yang jelas muflis idealistiknya..

Siapa dia? Ya.. dialah..TUN DR MAHATHIR BIN MOHAMAD, Bekas PERDANA MENTERI MALAYSIA 

Tapi..tapi..errr...kat bawah ni apa hal bro ? Bolehkah kamu-kamu wahai cucu-cucu umno terima kenyataan dibawah tanpa mengutuk dia? Fakta adalah fakta...apa macam ?

DALAM DEWAN BERSUMPAH DENGAN NAMA ALLAH DAN RASUL UNTUK MEMERTABATKAN ISLAM - ANAK BEKAS PM BELI SAHAM KILANG ARAK SAN MIGUEL TU..APA HAL ?

Mamak 'mamu' bikin lawak, mari la gelak..!

‎"ALLAH PILIH UMNO UNTUK DIBERI AMANAH DAN KUASA..." REEZAL MERICAN

KATA MAKHLUK ALLAH INI..".Allah memilih Umno untuk diberi amanah dan kuasa bagi melakukan kerja Islah di negara ini.Umno buat pelbagai Islah, keluarkan daripada penjajahan kepada kemerdekaan yang lebih mulia, MEMULIAKAN MELAYU, memberi identiti dan meletakkan Islam di sisi Melayu," katanya."

REEZAL MERICAN NI MELAYU KE?..

SIAPA YANG BOLEH TOLONG AJAR... BAGAIMANA GELAK YANG PALING BETUL... hehehee.. hahahaha.. hu hu hu ..kah kah kah.. kih kih kih.. kui kui kui... kuang kuang kuang?
  
sumber : bicara che wan FB

Namaku Umno bin Tinggal..apa macam ?

Wahai orang melayu...UMNO sedang mintak tolong tu...kapal mereka dah nak karam...mereka nak lemas...sudikah rakyat tolong mereka...? Kalau UMNO kalah, na'uzubillah, bukan sahaja presiden, timbalan presiden dan naib-naib presiden akan menangis, tetapi pejuang Umno juga akan mengalirkan air mata...kesian kat umno..! Mungkin yang tinggal hanya ini....(lihat dibawah) kesiannnn !!


goblog returned ?

salam warga pembaca blog albanjari. Lama wak tak menulis. Macam biskut. Kejap ada..kejap tiada. Tapi bila dengar 'guruh' baru bilang Parlimen bakal bubar pada awal Disember ini...semangat menulis kembali membuak2 lebih2 lagi isu panas Scorpene sedang maju kehadapan. Hidup Tantuya !! Syok nyer kembali memblog..! Apa macam ?

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |