PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

3 hari ?" Jika kita mengejar AKHIRAT, DUNIA akan datang bersujud kepada kita, "

Sapa kata aku tak dak teloq ?

Tahniah tok jib. Aku dah kata, tok jib memang pahlawan..darah keris yang mengalir buatkan bekas-bekas bapak menteri negara jadi berpinar-pinar. Hebat tok jib. Kerana tok jib memang punya telor ! memang mengkal..! Dan itu pasal Parlimen pun terbubar. Phewwittt !! La...la..laaaa...laaaa..!

"dan kini semua pihak dan parti yang berhajat untuk menyertai pilihan raya perlu perlu mengandakan usaha ke peringkat maksiumnya. Lakukan dengan penuh profesional dan kita mengharapkan pilihan raya ke-13 berlangsung dalam keadaan aman dan jaya." Jika kita mengejar AKHIRAT, DUNIA akan datang bersujud kepada kita, "

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |