PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: AKU KEMBALI MENULIS ::

Sinar Harian 'sindir' HIMPUN ?

Umno kata ada 3 juta ahli, Perkasa, Pekida, Kemboja, Bangla mana? baik la sewa dewan jer, ini sewa stadium besar gedebaq...tapi korang tengok ler kat bawah tu !! Sedeyy wooo...!


Apa ? Geng Patriot tak mai..pasai apa ? Baju merah tak dak? Kah..kah..kah !!!

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: albanjari Online Popular Posts ::

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |