PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

Politikbanjar blog. Sampai bila nak aku tunggu ?

Salam. Blog politikbanjar yang asal mungkin masih mampu diselamatkan dan akan menemui pembaca setianya. Berita yang sedikit menyeronokkan dari pakcik google. Tetapi tetap perlu bersabar lagi. Cabaran dalam perjuangan ni. Huh ! Mampus Umno !!

9 comments:

  1. Anonymous said...

    sayw rasa memang sepaututnya anda gunakan blog lama..blog baru..hmmmm macam syok sendiri..apa yang saye tahu kalau rajin berutus dengan pakcik google cepat selesai masalah..

  2. Admin said...

    Salam Wak, Tahniah dapat bukak blog baru. dah lama tak online kat albanjari.

    Tak perasan pulak Wak dah bukak blog lain. Yang lama tak setle lagi ke?

    Teman punya blog, WarkahDaily Online, nasib baik sempat report kat google & innity. lepas tu sempat buang semua kod Malware.

    pape pun, WarkahDaily Online berharap Wak Banjari dapat bersabar dengan sedikit ujian perjuangan bagi menjatuhkan kerajaan BN.

    yang penting, kerja dakwah dan informasi jamaah dapat diteruskan tak kira di mana dan siapa.

    WarkahDaily Online support Albanjari!

  3. jeebond said...

    Bloglist Malaysia turut bersimpati dengan musibah yang menimpa wak dan Politik Banjar.. Semoga semuanya akan kembali ok.. Insyaallah..

  4. Ustaz Nor Amin Sayani Bin Zainal said...

    Salam,

    Wak saya juga bersimpati dengan wak, walaupun saya berblog lain dari politik, tapi tetap sokong kebenaran Islam, Saya doakan wak tabah dalam menerima apa jua keadaan dan dugaan, Inilah ujian bagi meningkatkan keimanan seseorang di sisi sang pencipta.

    Ikhlas dari,

    Ustaz Nor Amin
    http://www.ustaznoramin.com

  5. Anonymous said...

    Terima kasih untuk posting yang bermanfaat! Aku tidak akan mendapatkan ini dinyatakan!

  6. Anonymous said...

    Kami sekelompok relawan dan memulai inisiatif merek baru dalam sebuah komunitas. weblog Anda diberikan kepada kita informasi berharga untuk bekerja pada. Anda telah melakukan pekerjaan yang menakjubkan!

  7. Anonymous said...

    Hei blog yang sangat bagus! Man .. Indah .. Amazing .. Saya akan bookmark blog anda dan mengambil feed juga ....

  8. Anonymous said...

    Sangat bagus memang saya mungkin akan mendownloadnya. Terima kasih.

  9. Anonymous said...

    Benar-benar seperti desain grafis dan navigasi dari situs, mudah di mata dan konten yang baik. situs lain hanya terlalu meluap dengan menambahkan

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |