PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

PANAS - Akhirnya atok Ijat semakin 'mengalah'..!!

SHARIZAT : “Tiada siapa yang perlu memberitahu saya apa yang perlu dibuat. Sebagai seorang pemimpin yang bertanggungjawab dan veteran dalam politik yang mencintai Barisan Nasional, saya tahu apa yang harus saya buat dan saya akan berbincang dengan (Perdana Menteri) Najib Razak” beritahu Shahrizat kepada wartawan pada hari Rabu.

Hahahaa!!... caittt ptuihh!!!, selepas menggulung berjuta2 wang rakyat, inikah cara mudah bagi kamu? - cahaya pejuang FB

bm.malaysia-chronicle.com
Selepas dikecam kerana salahguna kuasa dan skandal rasuah, Menteri UMNO Shahrizat Jalil telah memberikan bayangan jelas bahawa beliau bersedia untuk m..


0 comments:

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |