PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

Sinar Harian 'sindir' HIMPUN ?

Umno kata ada 3 juta ahli, Perkasa, Pekida, Kemboja, Bangla mana? baik la sewa dewan jer, ini sewa stadium besar gedebaq...tapi korang tengok ler kat bawah tu !! Sedeyy wooo...!


Apa ? Geng Patriot tak mai..pasai apa ? Baju merah tak dak? Kah..kah..kah !!!

6 comments:

  1. Pejuang Melayu II said...

    Kejayaan sesuatu penghimpunan bukan semata kepada bilangan yang ada...tapi pesanan yg nak disampaikan...sejuta umat berjaya...setiap yg hadir mewakili 1000 orang...cuba kira 1000 x 1000 kan dapat sejuta....betui le sejuta umat....Hidup UMNO Penyelamat Ummah.

  2. Anonymous said...

    Ini mcm matematik pun ada, bodoh mcm keldai

  3. Anonymous said...

    penyelewengan exco perak info disini tolong sebarkan http://yomamaparpu.blogspot.com/2011/10/sugar-mummy-parpukari-part-2-hubungan.html

  4. Anonymous said...

    Betul kt hangpa..
    Tp ingat jua bahawa Allah bersangka mengikut sangkaan hambanya lalu Allah menjawab sangkaan itu dgn Taqlidnya..
    Jd terimalah petunjuk Allah berdasarkan pandangan zahir yg ditunjukkannya kpd kamu..hehehe..

  5. Anonymous said...

    Perhimpunan ini gagal sebab di dalangi olih UMNO, walaupun di nafikan. Bukti nya terlalu "glearing".

    Dan UMNO terlalu sinonim dgn rasuah tahap mega, salah guna kuasa, porno- lucah, hidup terlalu bermewah -mewah,pengalak hendonisma dan menipu bangsa Melayu sepanjang zaman utk kekal berkuasa.

    Tambah pulak Perkasa tumpang semangkuk. Jadi lah stadium Shah Alam sunyi sepi.

  6. nalapambu said...

    Apa khabar Wak Raden, agak dah lama tak buat posting baru?

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |