PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

Bersih 3 - (9) Regim terakhir umngok/najib belasah rakyat !

Anak-anak muda terus bangkit untuk menuntut keadilan biar pun terpaksa membayar dengan titisan darah. Begitulah nilai dan harga sebuah perjuangan untuk mencari kebenaran.

Namun apabila rakyat bangkit dan berani melakukan semua ini, ia merupakan satu petanda jelas kekecewaan serta kemarahan rakyat terhadap UMNO yang penuh korup dan mungkin petanda awal riwayat UMNO akan berakhir sesudah lima dekap menjadi penguasa yang sekadar menjaja dongeng yang penuh penipuan dalam sistem pilihan raya yang tidak adil serta tidak mengambarkan ciri-ciri sebuah negara demokrasi. Syabas ... Harga perjuangan mu terlalu mahal..anak muda ! KITA UBAH !! Asal Bukan Umno..!!

Bersih 3.0 juga telah meletakkan batu asas, untuk menguburkan UMNO/BN pada PRU 13 nanti. Kuatkan tekad dan azam utk jatuhkan rejim zalim ini. Lawan tetap lawan biarpun tertawan.
sumber - Martoiriat Iriat

0 comments:

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |