PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: AKU KEMBALI MENULIS ::

Namaku Umno bin Tinggal..apa macam ?

Wahai orang melayu...UMNO sedang mintak tolong tu...kapal mereka dah nak karam...mereka nak lemas...sudikah rakyat tolong mereka...? Kalau UMNO kalah, na'uzubillah, bukan sahaja presiden, timbalan presiden dan naib-naib presiden akan menangis, tetapi pejuang Umno juga akan mengalirkan air mata...kesian kat umno..! Mungkin yang tinggal hanya ini....(lihat dibawah) kesiannnn !!


1 comments:

  1. Anonymous said...

    lepas PRU 13 nanti....jadi...UMNO TINGGAL NAMA jer....hihihihihi

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: albanjari Online Popular Posts ::

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |