PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: AKU KEMBALI MENULIS ::

Blogger penakut !

Spesis tarak telur punya blogger ! Main sorok-sorok pulak. Kalau dah betul siar di blog..nak takut 'hantu' pasal apa ? Keluar ler hoi...mangkuk jamban punya pisau !

Kata 'ketuanan melayu' ...tuuu haa...cina tu dah cabar melayu mcm hang ni...tak kan tersontot kot ? Jangan malukan melayu cap umno...baru cina weekang gempak macam ni..hang dah lari lintang pukang...! 

Rasanya kalo cina spesis 'along' yang gempak..mau kuning bontot hang terberak..! Cian lu...sambut jer la saman tu..nak takut apa..? Apa hang takut ? 

Memang jenis penakut..macamana rakyat nak letak harapan umnu/BN perintah negara..kalo semua dah jenis 'takut'. Hj Hadi nak masuk tv pon tak bagi..pasal takut...ajak debat, najib pon sama takut..nak huluq kertas saman jer..lagi la mangkuk ni takut..menakutkan nyerrrr...!! 

0 comments:

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: albanjari Online Popular Posts ::

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |