PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: AKU KEMBALI MENULIS ::

Balasungkawa - Selamat berhijrah kulaan !

TERKINI berita yang baru disampaikan oleh sahabat dari Puchong, Selangor. 

80% ahli PAS Cawangan Taman Equine, Puchong, Selangor akan bekerjasama dengan BN dan memberi sokongan penuh kepada Barisan Nasional dalam menawan semula Selangor dalam PRU-13 akan datang ini. Malam tadi telah berlangsungnya satu majlis kecil yang menyaksikan kepimpinan PAS Cawangan Taman Equine akan menyokong dan memberi undi kepada calon Barisan Nasional pada PRU akan datang ini demi untuk perpaduan ummah antara saudara Islam mereka dalam UMNO. 

Walaupun tidak akan membubarkan cawangan tersebut namun yang pasti, mereka semua telah berikrar dan berjanji akan menyokong Barisan Nasional kerana PAS kini sudah terlalu terikut dengan rentak DAP yang semakin kurang ajar dengan orang Islam. 

Bergegar lagi la kepimpinan PAS Pusat hendak mengekalkan kerajaan pakatan di Selangor. Semakin hari, ahli-ahli PAS sudah hilang kepercayaan terhadap kepimpinan pakatan yang sudah lari jauh dari matlamat asal perjuangan parti. - " Jika kita mengejar AKHIRAT, DUNIA akan datang bersujud kepada kita, "

nota albanjari - masih ada masa untuk kamu kembali bersama kami..!

8 comments:

  1. Anonymous said...

    Sorry bro, mamat no.2 dr kiri tu nampak macam fuctol bari je!!! Setahu saya tmn equine tak dak cwng pas.......cwg umno ade la......diorang ni cerita ape? Umno dah lama dah jadi kapiaq.....juang utk islam hatok diorang.

  2. Anonymous said...

    saya penduduk Equine, ni semua auta, PAS di Equine & taman berdekatan seperti taman pinggiran putra, putra permai, lestari permai sungguh kuat & aktif..

  3. Anonymous said...

    Syukur Alhamdulillah kaki penyombong dekat masjid, ego, masjid di jadikan macom hak dia telah kembali ke party melayu penyokong gangnam style. Pergi jahanam manusia jenis ini.

  4. Anonymous said...

    Aku pelik la... UMNO dah lama dah mampos... yang ada hanya UMNO Baru A

  5. hassan said...

    hatok hang la kapiaq......sebab tu hang jadi komunis

  6. Anonymous said...

    Dalam umno agama islam di permainkan, wahai saudara seagama, bukan kah najib terang2 menolak hudud, apakah hukumnya? Bukan kah MCA kawan baik umno juga terang2 menolak islam? Sokonglah umno tu wahai saudaraku sekalian, dan jgn lupa , kita masih ada perhitungan di akhirat.. ya allah, tetapkan hati ini untuk bersama pejuang2 islam... takbirrr... allahuakbarrrr...

  7. Anonymous said...

    Pi masuk dalam tong taik apa ke hal tu angahnya.?

    Cari la tempat yang baik sikit.
    Tak da langsung semangat dan istiqamah dalam juang

  8. Anonymous said...

    Dulu kutuk UMNO macam nak rak.. skrg jilat balik ludah hang..
    ha ha ha..
    Sokong umno boleh masyukkk..
    Nanti jawab sendiri depan Allah..

    Ust Mashadi menunggu debat betul2.. bukan olok2 dengan hang..

    sahut cabaran ini kalau ada telo la..

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: albanjari Online Popular Posts ::

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |