PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

AC Mizal saudagar gelang join UMNO ? Sesuaiiiiii....!!

Semut | HOT 
Konon kisahnya, kecoh satu Ipoh, satu negeri Perak, dan satu Malaysia bila dikatakan ac mizal, bini dia emylia rosnaida dan mamat khalid join umno. ac mizal tu orang tak kisah sangat. semua orang tau dia penipu. penipu memang layak masuk umno. masa depan pun cerah nak naik pangkat. kah kah kah!

Kenapa gua kutuk ac mizal? sebab majoriti rakyat malaysia dah tahu pasal bisnes gelang magnet bangang dia tu. kah kah kah! ada yang tak tau lagi? nah, baca dua daripada beratus ratus blog yang membongkar penipuan gelang bangang tersebut.

Gelang AC Mizal - Bayang Bala Di Ufuk Timur - Aididleaks
Gelang AC Mizal, Fakta Atau Auta? - BeautifulNara



Kecoh juga blog UMNO seronok bila tengok saudagar gelang ni join Umno. Keh keh keh. Bagi yang malas dan rasa jijik nak bukak blog umno, di sini gua kongsikan gambar gambar sepanjang program yang gua kutip secara random. 










Ok. tu antara gambar gambar penting yang gua kutip dari blog blog umno. penat gua cari gambar mamat khalid serah borang keahlian, tapi tak jumpa. gambar mamat khalid join sidang media pun takde, padahal dia yang paling top dikalangan media sekarang ye dak? kalau tengok video yang diupload oleh sungairapatonline pun tak nampak kelibat mamat khalid. video dia umumkan masuk umno pun takde? takkan wartawan taknak tanya mamat khalid kot?


Gua bukannya larang mamat khalid join umno, itu hak dia. dan bila tengok tajuk blog blog umno di atas, semua ada mention nama mamat khalid, nama kak limah pun ada! kah kah kah! tapi mana gambar dia serah borang? sejarah ni weh, jangan main main.

anyway, tahniah la pada semua yang join umno. dengarnya 500 orang semuanya, tapi yang gua dapat tahu orang kuat umno ipoh barat dan geng hamidah je dah berapa ratus yang join makan makan. kita bersangka baik, mungkin yang lain makan kat meja luar atau bungkus bawak balik. kah kah kah ! Selanjutnya (semutmalaysia) baca di SINI

8 comments:

  1. AmenoWorld said...

    Heheeheh menipu siot umno neh. tue lah paneh gak aku dengar ble si mamat nak masuk umno.. sedangkan aku rasa dia bukan sokong umno pun.. kah kah kah ..

  2. pokku(putrajaya) said...

    Hantu kak Limah masuk umNO jugak ke Wak????hantu ni sesuai bila ada PR kecil je....xkisah ac misal pun, janji PRU 13 nanti puok PAS/PR menang untuk humban b-end ke longkang!!!

  3. sEmut said...

    terima kasih brader!

  4. Anonymous said...

    Paku Belanda

    Gempaknya masuk amno aje pon bukan masuk syurga.

    Bagus tahniah syabbas.... Lagi mudah nak lingkupkan be end.

  5. Anonymous said...

    Alooo pokku,

    Itu antu lama sudah mari. Semua PRU dia dtg. Ini antuu ada banyak juga. Mari angkat dgn bas. Itu antu mari terbang.

    Umno lama ada bela sama antuu. Tara kalu mana mau menang?

    Ini semua antuu lapar punya. Kalu bukan antuu mau jadi ahli umno, tara guna brader. Jadi antuu juga lagi ada dapat.

    Lebih baik jadi antu. Itu pangkah punya jam tungguuuuu.

    Amenoworld! itu worang sokong ka tara sokong ka apa lu mau paneh.

    PRU13 punya jam nanti dia lagi paneh. Adeh adeh deh....

    Paku belanda

  6. bomosiam said...

    Teman heran betui le ! Apa kena mengena gelang dgn kesihatan. Udah 6 doktor teman tanya, suma nya gelak! Termasuk Dr Ranjit yg tak pernah gelak seumur idup....Kah kah kah koh koh! Hinggakan SN Noriah amik MC pasai terkejut!!

    Yang UMNO ni pun, gi amik org macam tu buat apa? Dengor cite, gelang tu senang disambor kilat ! Betui ke?
    Amik Mamat Khalid ok ! PRU nanti, tanding ADUN Kg Pisang!!

    " Mike balik pi kerja, Usin! Kumpul duit banyak2. Balik sini, buka cawangan baru. Mike tanding jadi ADUN ! Lawan Mamat Khalid !!".

  7. RemBat© said...

    Askum Tuan Rumah
    Mohon link blog kartun dari milo suam :
    kartunjahanam.blogspot.com

    Terima Kasih.

  8. ibnu said...

    UMNO nak gunakan gelang ajaib AC untuk menang PRU, bagus la tu sama2 BANGANG...

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |