PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

18SX - Nafsu kuda atau cemburu ?

Dia cantik. Muka lawa. Kulit putih. Anak mami ker? Tapi kisahnya ada beberapa orang kekasih. Cuma bezanya, dia juga isteri orang. Wow ! Isteri yang hebat bro !! 

Tapi..ngeri bro...!! dia juga ada 'geng', jantan-jantan hitam yang boleh bawa ke kubur. Tak percaya baca dibawah.

* nafsu kuda - tak kira jantan atau betina, memang perlu ramai kekasih..nama pun kuda !!Wanita dituduh bunuh kontraktor

SUNGAI PETANI – Seorang wanita dan dua lelaki dihadapkan ke Mahkamah Majistret di sini hari ini terhadap pertuduhan membunuh seorang kontraktor ladang kelapa sawit di sebuah hotel di sini bulan lepas.

Norliana Nor Wahi, 32, dari Seberang Jaya, Pulau Pinang; pengawal keselamatan Mohd. Azeryee Anuar, 28, dan jurugambar bebas Kamarudin SK Abdul Halim, 29, dituduh membunuh Mohd. Nasir Isahak @ Ishak, 35, di Bilik 310, Hotel Park Avenue, Taman Sejati Indah di sini antara 7.04 malam hingga 7.48 malam, 19 September lepas.

Mereka didakwa mengikut Seksyen 302 Kanun Keseksaan dan dibaca bersama Seksyen 34, akta yang sama yang memperuntukkan hukuman mati jika sabit kesalahan. – Bernama

0 comments:

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |