PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

Sasarkan 1000 facebookers SETUJU SIBAJINGAN ITU DIBUNUH MATI !Banner 4 X 20 kaki diatas sudah ditempah. Mesej dari facebooker bukan calang-calang. KAMI MAHU PENGHINA NABI INI DIBUNUH ! Itu mesej yang mahu si 'anjing' warga Amarika dengar dan baca. Insyaallah ,seandainya capaian untuk 3 hari terakhir ini benar-benar dimudahkan oleh ALLAH SWT, kita akan capai angka itu yang mahu 'anjing' Amerika ini dibunuh nyah dari bumi Allah ini. 

Sehingga artikel ini ditulis, capaian LIKE di facebook ( DI SINI ) sudah mencapai 378* butang LIKE ditekan oleh warga fesbuk dengan 39 SHARE di wall rakan dan sahabat sejak 25 jam mesej ini disampaikan di wall fesbuk albanjari. Terima Kasih rakan fesbuk semua. AYUH RAKAN SAHABAT, KITA TERJEMAHKAN KEBENCIAN KITA KEPADA PENGHINA NABI INI SEHINGGA CUKUP 1 RIBU LIKE AGAR BAJINGAN INI BENAR-BENAR MATI AGAR CEPAT BAJINGAN INI KITA HANTAR KE NERAKA ALLAH SWT.

Dan pada jumaat ini, pada Himpunan Sejuta Umat, 21 September kita arak banner ini memenuhi jalan dan ruang, kita redah dan rempuh halangan yang ada, kita berarak ke Kedutaan Amerika sambil melaungkan takbir, AllahuAkbar..biar kecut dan takut golongan mungkar yang sewenangnya menghina Nabi Muhamad SAW. Takbir !!

Albanjari Online terus menyeru agar pembaca yang ada akaun facebook teruskan LIKE, terima kasih. 

(*) jumlah kiraan itu diperolehi dengan mengambil kira jumlah LIKE daripada wall ALBANJARI dan juga wall fb sahabat yang turut sama SHARE dimana butang LIKE kini sudah mencapai angka 378 facebookers setuju BAJINGAN ITU DIBUNUH MATI !

0 comments:

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |