PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

Sketsa PRU13 - (18SG) " haiyaaa..meniaga 'dakwat' lagi untong dari jual kopi 'kajung'...maa !


 Gue percaya Tan Sri. Betul..itu dakwat memang holiaw 7 hari baru boleh padam, Sangat tahan lama, maa...! Tapi Tan Sri, itu dakwat..sampel untuk Tan Sri saja...loo ! mesti angkat baik punyerr dakwat. Menteli mau test maa...mesti A++ gred mesti tunjuk loo..! Tapi..untuk lakyat, apa mau hal...sampel dakwat mana boleh sama dengan 'pakai' punya maaa..! Low Class, cincai-cincai dakwat sudah laa...! Yang penting kontlaktol-lol, 1 bangsa sama umngok mesti sudah sapu itu bajet...sudah haney-haney mun maaa...! Satu kali lagi lakyat dilancaukan oleh kerajaan BN yang manyak busuk., Ingat tak kami pernah bagi amaran !!!! " TIPU PRU, RAKYAT BANGKIT HUMBAN KAMU !!!!!! "...Ini kalilah..!!

Foto sebelah -Anggota tentera menunjukkan kepada Nurul Izzah Anwar, bagaimana cara untuk hilangkan dakwat kekal.

(*) baru gue tau...! haiyaaa..meniaga 'dakwat' lagi untong dari jual kopi 'kajung'...puiih !

" Jika kita mengejar AKHIRAT, DUNIA akan datang bersujud kepada kita, dan biarlah nampak miskin tapi berharta dan tidak berhutang, daripada nampak hebat tapi tidak berharta dan banyak hutang "

0 comments:

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |