PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

(4) LIVE feed result from GALAS dan Batu Sapi

PAS TEWAS ?

Jangan putus asa kepada sapa2 yg rasa kena keja teruk untuk menangkan PAS tapi last2 kalah jugak..Sabaq2, itu ujian Allah utk kita..Apa yg berlaku bukan ketentuan BN tapi ketentuan Allah SWT..BN menang pon kelantan tetap PAS punya..Apa2 pon kita tgk projek2 yg BN janjikan..Depa tunaikan ka atau dak??? ( Imran A. Baihaqi)

Lebih 300 orang pengundi luar kini sedang berkumpul di Bilik Gerakan BN di Bukit Cekati sedang mendaftar nama untuk mengambil wang pulang mengundi. Beberapa orang yang ditemui mengesahkan menerima RM250 seorang.

Difahamkan terdapat seorang 'ustaz' di dalam bilik tempat duit diberikan. Setiap orang yang datang mengambil duit akan diberitahu "Kita bagi ni bukan rasuah, ikhlas ni, jangan pk bukan-bukan" katanya. (sumber - Irsyad Sidi)0 comments:

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |