PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

Tokey Gelang Duta Visit Perak 2012 ?

Apa punya jadah ! lahir di Johor, surat beranak pon Johor. Tapi jadi Duta Visit Perak. Bangang punya kudeta ! Rakyat Perak lebih 2 juta tak kan sekoq pon tak dak ? Dari pilih mamat tu, elok ambik Midah Suman jadi Duta lagi baguih..baru la kadiaqqq...bro !


Dato' AC Mizal kelahiran Johor dilantik Duta Tahun Melawat Perak 2012. Menurut sumber beliau dibayar RM500k, namun menurut sumber yang lain kalau dibayar RM5k pun dikira bertuah sangat kerana kerajaan Perak dah tak ada duit. Menurut macai umno nak dapatkan bayaran untuk projek exco pun jenuh berurusan dengan UPEN.-Karat Ejau.

0 comments:

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |