PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

GEMPAR@Filipina ! : Rumah "seltan" Kiram diceroboh "komando" Malaysia ?


Hambekk !! Henggat Komando Malaysia takut ? Lewat 2 jam lalu, kegemparan berlaku gempita Filipina hari ni gempar apabila seorang budak menunjukan wang syiling 50 sen yang baru milik Malaysia yang diberikan kepadanya di hadapan rumah Kiram oleh seorang lelaki.

Lelaki berbadan tegap yang menaiki sebuah kereta berwarna hitam seterusnya mengambil gambar rumah Kiram dari jarak dekat iaitu kurang 20 meter.

Seltan Kiram kebingungan, darah tinggi naik mencanak..Princess 'karam' kelu bahasa, untuk kamu Seltan Kiram - ayuh sediakan mobil utk lari keluar, jika masih sayang nyawa.

Memo : Teringat aku masa Komando kita letak setem Malaysia di Kompleks Pertahanan Udara Singapura Di Bukit batok lewat beberapa tahun lalu. Apa Macam ?

" Jika kita mengejar AKHIRAT, DUNIA akan datang bersujud kepada kita, "

1 comments:

  1. Bederau said...

    ko indon ke sial

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |