PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

Sultan ini sangat angkuh dan sombong..pueekk !

Jamalul kiram itu orangnya angkuh, bongkak dan sombong tidak kena tempat. Dia fikir dia siapa saja-saja minta undur penceroboh@penganas yg membunuh polis malaysia tanpa rasa bersalah sikitpun. Kerajaan Philipina jgn layan orang seperti ini. Penaja keganasan di rantau ini paling kejam. Tangkap dia dan dakwa dia. Malaysia negara berdaulat punya undang-undang . Besar juga daulat kiram sehingga membelakangkan undang-undang di Malaysia.
" Jika kita mengejar AKHIRAT, DUNIA akan datang bersujud kepada kita, "

4 comments:

 1. JAKA said...

  kiram adalah lanun, mengaku sultan tp tidak beradab dgn YDP Agung dan Raja2 Melayu.

  membunuh polis islam, menyiksa demi nafsu serakah. masih tk malu bertakbir dan konon berjihad. tidak ada jihad dn shahid utk penceroboh biadap tk tau hormat negara umat islam.

  celakalah kau kiram karam laknat

 2. Anonymous said...

  Sudah jadi dasar keturunan lanun, memang tak ada otak dan tiada rasa perikemanusiaan

 3. Anonymous said...

  BUAT APA GELAR MANGKUK NI SULTAN,DIA NI SETAN,SETAN JAMALUL NAK KARAMMMMMM

 4. Anonymous said...

  Orang2 Sulu ni mengaku saja Islam tapi jahil....saya tahu kerana pernah berada di sana utk bertugas selama setahun. Apa yg mereka buat semuanya mereka kata jihad tapi bila azan magrib berkumandang, mereka selamba saja masih main basketball!! Dasar bangsa yg tidak mengenang budi ke atas bantuan kita kepada mereka.

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |