PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

200 terbunuh di Egypt. Yahudi tepuk tangan !

Petanda Kiamat Besar sudah terserlah didepan mata. Rakyat dianggap seperti sampah..Kuasa menjadi Tuhan...dengan kuasa kamu bertindak mengikut rasa dn mengikut kata. Bumi Allah diwarnai dan dibasahi dengan Darah Rakyat.., Suara Marhaen membelah langit. Kuasa Rejim terus mengila ! 


Ya Rabb. Berilah pertolongan, 
sepertimana ENGKAU menolong tentera Islam Badar 
sepertimana ENGKAU menghancurkn tentera bergajah.. 
dan sepertimana ENGKAU menghancurkan kaum2 yang terdahulu...!

Ya Rabb 
Ya Rabb 
Ya Rabb 

Kepada MU kami berserah...aminn - Kamal Ummi FB 

* Sumber dari Ikhwan al Muslimun. Di Rabaah shj 3500 gugur... dicampur korban di medan-medan lain, jumlahnya mencecah 5,000 syuhada.

 " Jika kita mengejar AKHIRAT, DUNIA akan datang bersujud kepada kita, dan biarlah nampak miskin tapi berharta dan tidak berhutang, daripada nampak hebat tapi tidak berharta dan banyak hutang "

0 comments:

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |