PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

Apabila kerajaan BN tipu rakyat ! Hukumnya HARUSSS..!

Oleh : radens albanjari | 5 Dis

"..APABILA KERAJAAN BERBOHONG DAN RAKYAT DITIPU HIDUP-HIDUP. Ada satu perkara ingin ku perkatakan, jika ada pilihanraya..anda semua gunalah kuasa undi yang anda ada, dan undilah siapa saja, tapi jangan undi UMNO dan BN.."

Tidak ada apa-apa yang perlu direnungi dan diperbincangkan lagi. Sudah tiba masanya untuk seluruh anak bangsa ini bangun dan berkata TIDAK kepada Barisan Nasional terutamanya UMNO.

Sudah puluhan tahun anak bangsa ini ditipu, diperdaya dan diperbodohkan oleh Barisan Nasional terutamanya UMNO. GANYANG BN DAN UMNO PRU13 INI..! Itulah sumpah rakyat, sumpah keramat..!2 comments:

 1. Anonymous said...

  keh keh keh!
  berdasarkan kitab kuning rujukan mufti al-Mufta' bahawa naikkan harga gas dan petrol ketika rakyat sudah tersempit adalah harussss, fatwa ini berdasarkan hukum al-Qiyas sebagaimana telah dirujuk dari al-majmuk imam Nawawi dan al-Mughni ibnu al-qudamah.
  hello brother!
  layakkah aku jadi mufti Perak?

 2. kerispuaka said...

  Apabila kerajaan BN tipu rakyat ! Hukumnya HARUSSANI boleh jawab..!

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |