PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

Notis perletakan jawatan Presiden Blogger PAS Negeri Perak

Merujuk kepada tajuk diatas, sangat jelas akan hasrat dan niat. Maka dengan ini saya, radens albanjari meletakkan melepaskan jawatan secara rasmi sebagai Presiden Sekretariat Bloggers PAS Negeri Perak berkuatkuasa 3 Disember 2010 yang jatuhnya pada hari yang sangat mulia, jumaat yang juga merupakan penghulu segala hari.

Terima kasih kepada rakan2 blogger yang telah memilih saya sebagai Presiden di Konvensyen Bloggers PAS Perak pada januari 2010 yang lalu. Notis rasmi perletakan melepaskan jawatan itu akan saya utuskan secara serahan tangan kepada Ketua Penerangan PAS Negeri Perak selewat-lewatnya pada minggu depan.

Salam dan terima kasih.

Radens ALB - (*) Pelepasan jawatan yang lain juga akan dinotiskan selewatnya sebelum 2011.

Radens ALB

26 comments:

  1. Isa said...

    Salam bro,

    Lu kena letak sebab perletakan jawatan, nanti orang ingat lu ikut jejak zaid ibrahim pulak...

    Tak pun lu dah kena beli dengan zambry mugabe... hahahaha....

    persepsi bro...

  2. Anak Sungai Derhaka said...

    Alahai Wak...

    Awat jadi lagu ni??

  3. Pak Oncu said...

    hahahahah gua sokong ISA,,, masuk umno leh pakai kete bosa ,,,,

  4. KedahLaNie said...

    Salam Wak..

    goodluck....tapi nak tanya la sikit.. ada apa2 masalah kaa..???

  5. Anonymous said...

    mybe dapat side income kot...
    hem... faham2la...
    nak kata bermaruah ka?
    kena beli? rasuah? duit?
    maruah letak tepi...
    janji mewah kan...
    jom tinggalkan pakaan rakyat....
    biar bn jak perintah...
    best apa BN... hidup BN....
    wakakakakaka...
    aku nak duit juga....
    bagi aku.....

    Presiden
    Friends of Pakatan Universiti2 Malaysia

  6. cicitHJHASSANu said...

    salam wak..

    mungkin wak nak jadi presiden bloggers msia kut?upgrade kira baguih le...

    pesepsi...moga terus istiqomah

  7. Shalehudin said...

    Salam Wak,
    Aku sokong perletakan jawatan hang tu... blogger la ni bukan berguna sangat dah kat dalam PR...

  8. Hanz Newman said...

    Why? Takkan wak nak jadi 'Third Force' jugak? Konsensus bebas?

    hehehe

  9. OMan said...

    itu ari msk ambil cuti hingga diberitahu kelak, ni wak terus letak jawatan...btw, selamat meletakkan jawatan!

  10. Anonymous said...

    bagus la wak. sekurang-kurang beban jadi pak sanggup pakatan penipu dah terlerai. syabas wak

    bkn imaginasi tapi kenyataan

  11. Anonymous said...

    salam..

    awat wak? np tetibe lepaskan jawatan nih?

  12. al-brangi Online said...

    salam wak,

    bermacam2 persepsi timbul.

    tapi saya faham wak mesti ada tugas lain yang lagi berat.

    sebab melepaskan jawatan dengan meletak jawatan adalah perkara berbeza sama sekali walaupun secara zahirnya jawatan itu terlepas.
    (walaupun tajuk notis itu ditulis meletak jawatan, tapi isi kandungan adalah melepas jawatan)

    kerana saya pun pernah suatu ketika dulu melepaskan jawatan pengerusi PASTI ditempat saya kerana memegang jawatan yang lebih berat iaitu ketua upu.

    selamat berjuang wak. Takbir 3x

  13. tungkaran hati.blogspot said...

    Sebagai anak Banjar yang dilahirkan didaerah Krian saya berbangga diatas keputusan tuan ini. Perlulah diingat PAS itu bukanlah parti untuk orang Banjar dan orang Banjar juga bukanlah untuk PAS. Saya masih mengharapkan PAS yang dahulu, yang mana perjuangannya jelas dilihat dan diperjuangkan tetapi setelah Nik Aziz menjadi penentu dasar-dasar PAS juga kerjasama dengan PKR dan DAP maka perjuangan PAS sekarang ini tersasar jauh.....!
    Saya mengharapkan PAS bisa berdiri gagah tanpa PKR dan DAP terutamanya.
    wassallam.

  14. tungkaran hati.blogspot said...
    This comment has been removed by the author.
  15. oRang kAmpong said...

    Jom ikut aku blk indon.wak blk banjar aku nak blk minang ni.tinggalkan jer puak2 PR yg suka bergadoh tu.kita rehat kat sana wak klu tak cukup 4 lg kita pakat2 bg cukup.tak yah pikir sgt blogger2 ni pandailah diaorg nak idup.

  16. sudirumusibarat said...

    Salam Wak

    Paling molek bila letak jawatan tu
    terus nyatakan sebab.Jangan ambil masa lama sehingga orang keliling pun menerka-nerka(a-z,z-a)

    perjuangan bukan saja harus bermula tapi hendaklah diteruskan.Tapi kalau dah letih sangat tak apa bagi kat orang lain pulak.

    Semoga berakhir dengan baik sebermula dengan baik

    selamat wak

  17. Cheguman... said...

    Demang tunggu perkembangan selanjutnya. Dalam politik, macam2 boleh jadi.

  18. anakmuaallaf said...

    As Salam Wak,
    Nak tanding DUN Titi Serong PRU 13 ni ke....Bukan wak aje yang letih layan karenah depa..Inbox fb kak leha pun penuh..tak larat nak delete dah....

  19. org bangi said...

    musim org letak jawatan... ape2 hal pun selamat berjaya pd wak albanjari atas ape2 bidang pun yg nak diceburi.

  20. tokpawang said...

    wak, lepaskan atau letak jawatan biasanya ada masalah dalaman. Kalau diminta lepaskan jawatan tak apa sebab kita mesti ingat memikul amanah itu tgjawab yg perlu diperhisabkan di akhirat nanti. Hikmahnya kita dpt mengurangi beban tgjwb nanti dan mungkin ada orang lain yg lebih terbaik. Wak jgn bersedih kehilangan jawatan duniawi kecuali wak mmg ada masalah. Kalau letak jwt kerana tak tahan ujian, itu bukan anak jantan Banjar namanya.. belum apa-apa dah angkat kain. Kita kena berani dan berpecak di gelanggang menentang asakan lawan.. kalah menang itu kerja Tuhan, biar mandikan darah jangan takutkan darah.. sebab orang tino yang putus haid pun masih garang. Wak perlu sama-sama membelasah kedurjanaan umno nih.. mereka sesat dan menyesatkan!!!

  21. Anonymous said...

    -elok ar letak jwatan jika sedar diri tak mampu pikul tggungjwb..drpd duk brtenggek mkn gaji buta(ade gaji ke?)..

    -lpas blog kena virus, jwtan pres plak kena virus..sabar la wak..

    -zargus-

  22. joehan said...

    hahaha..bgs la letak jawatan...xusah hidp asyk tlg pr terutamanya pkr n dap nipu rakyat je.

  23. Anonymous said...

    banyak gile iklan kat blog ni...no wonder bleh letak jawatan,,,,masyukkks...

    Blog BN aku tengok ssh nak jumpa iklan....

  24. TheSniper said...

    Jom kembali menjadi blogger yang menegakkan keadilan. Hentam kemungkaran merentasi Parti. Baru Ahli Politik ada akai!

  25. A-I-B said...

    Wak nak bertukar angin jadi presiden UMB Umno lah pulak kot!...

  26. Anonymous said...

    wellcome to the club.

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |