PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

Bonus 2 bulan gaji - Kjaan PR wajib cabar kjaan Najib kali ini!

Andai kerajaan negeri dibawah Pakatan Rakyat berani mencabar kerajaan persekutuan untuk memberi bonus 2 bulan kepada kakitangannya, ia satu tanda terbaik untuk penjawat awam. Tapi beranikah LGE, TGNA, Khalid Ibrahim, dan Ustaz Azizan menyahutnya ? Jika keberanian itu ada, maka akan jatuhlah KEMALUAN kerajaan dibawah bini rusmah jika mereka sendiri tidak upaya melakukannya.

" Cuepacs sekali lagi meminta kerajaan mempertimbangkan pemberian dua bulan bonus kepada penjawat awam tahun ini. Presidennya, Datuk Omar Osman berharap kerajaan dapat menyediakan bonus sebulan sebelum sambutan Hari Raya dan sebulan bonus selepas sambutan perayaan itu "2 comments:

  1. mountdweller said...

    Kerana boros duit untuk habuan kakitangan pun mungkin melepas. Tapi di sektor swasta, isteri saya saya menerima tiga bulan setengah gaji.

  2. pokku(putrajaya) said...

    Kalu buleh Alhamdulillah wak...suka ambo!tapi jangan haraplah wak...Rosmah dia lebih penting!satuuuu masiiiia!

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |