PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

Pra-PRU13 - Isu Fitnah Seks : Nak rasa kena 'kepit' ? Cubalah !

Fitnah seks - Seperti biasa, senjata video seks akan ditayangkan oleh blogger-blogger pro-BN terutama bila tiba saat-saat genting. Soal samada ia benar atau tidak, sudah tidak penting bagi mereka. Asalkan musuh mereka malu, itu sudah lebih dari cukup. Sudah tentu, habuan besar menanti bagi mereka yang memiliki "tuan". Bagi blogger tidak bertuan, bagi mereka inlah yang dinamakan perjuangan.

Maaf, aku tidak mahu terlibat dalam penyebaran aib (jia ia benar) atau fitnah (jika ia tidak benar). Biar blog aku ni murah, tiada ranking, tidak dijenguk atau tidak dikenali. Biar...itu tidak langsung memberi aku manfaat.

Secara jujur, aku kurang mengenali Setiausaha Agung PAS ini; baik dari segi peribadi mahupun dari sudut mengenali ketokohan beliau dari sumber dengar cakap mahupun media-media. Malah, aku tidak pasti nama diia "MustaFa" atau "MustaPHa".

Aku cuma ingat beliau adalah nama penting di dalam cadangan Kerajaan Perpaduan atau UG. Satu lagi nama yang terlibat ialah Ustaz Nasa.

Percayalah, mulai detik video yang dikatakan mirip Mustafa Ali itu berlegar di blog-blog dan mungkin media arus perdana, perkataan yang paling pantang disebut didepan Mustafa Ali adalah KERAJAAN PERPADUAN.

Kalau nak rasa kepala kena kepit kat ketiak dia, cubalah sebut depan dia ! - sumber HM(Harimau Menaip Blog)

" Jika kita mengejar AKHIRAT, DUNIA akan datang bersujud kepada kita, "

2 comments:

  1. bekas penyokong Pas said...

    Itulah akibatnya bila berkawan dengan syaitan [PKR]

    kan dah kena...dua orang AMK PKR yang kena tangkap semasa sedang menyebarkan video tersebut adalah bukti PKR memang jahat dan tak boleh dipercayai sama sekali !!

  2. Anonymous said...

    Kenapa Tuan Admin??? Dia yang inginkan Kerajaan Perpaduan, la ni video dia pula di sebarkan? Ahaa.. memang tak belajar dari kesilapan lampau... walau macamana sekali pun, PAS dan UMNO tidak boleh bersatu, sekalipun sesama Islam, satu bawa Islam yang benar dan satu lagi bawa Islam Sekular, mana boleh bersatu. Tak kan PAS nak kena patuk ular buat kali ke 2 dan seterusnya pada lubang yang sama?

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |