PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

(1) Himpunan Foto Majlis Bloggers PR bersama TGNAKandid Foto Majlis Ramah Mesra dan Dialog antara Tuan Guru Nik Aziz bersama blogger Pakatan Rakyat di Hotel Grand Season. Foto diatas ehsan YB Khalil Idham Lim. Selanjutnya skrol ke bawah. 

12 Safar 1432H | KerabuBersuara
Majlis yang bermula sekitar jam 9 malam itu mendapat sambutan di luar jangkaan di mana lebih kurang 200 orang peserta telah hadir. Majlis gilang gemilang yang diadakan di bawah Kerajaan Negeri Kelantan itu turut di hadiri beberapa pimpinan negeri Kelantan dan pimpinan PAS Pusat.

Inisiatif kerajaan negeri Kelantan bagi menjayakan program bersama blogger itu di lihat suatu perkara yang amat dititik beratkan dan ia juga sebagai bukti bahawa peranan blogger di dalam arus media baru hari ini begitu penting dalam menyebar luaskan lagi maklumat memandangkan akhir-akhir ini terlalu banyak maklumat palsu dan fitnah yang di lakukan oleh segelintir blogger yang tidak faham peranan mereka.

Justeru itu Majlis Ramah Mesra yang di adakan ini antaranya bertujuan bagi memberi penekanan kepada blogger-blogger khususnya blogger Pakatan Rakyat tentang tatatusila dan adab-adab menyampaikan maklumat secara tepat dan telus melalui dialog antara pimpinan kerajaan negeri Kelantan dan PAS Pusat di dalam lontaran persoalan dan pandangan daripada blogger yang hadir. Majlis tamat sekitar jam 11.30 malam di akhiri dengan sesi bergambar.


Pictures by http://wwwaizatlegendz.blogspot.com  

0 comments:

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |