PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

Pramugari MAS mati dibilik hotel

12 Safar 1432H | SingaLautMetro..
SEORANG pramugari Penerbangan Malaysia (MAS) ditemui mati di dalam sebuah bilik hotel di Belanda, pagi kelmarin. Chin Swee Len, 34, ditemui mati di bilik hotel Amsterdam Schiphol Airport, selepas kehilangannya disedari oleh beberapa rakan dan petugas.

Difahamkan, Swee Len terbang ke Belanda pada Selasa lalu dan dijangka pulang semalam. Bagaimanapun, rakan setugas dan pengurusan penerbangan itu menyedari kehilangan ketika mahu bertolak ke Kuala Lumpur.

Sehingga kini tidak diketahui punca kematian Swee Len.Pengarah Operasi MAS, Capt Azhaaruddin Osman, dipetik berkata pihaknya amat bersedih di atas pemergian seorang staf yang amat berdedikasi.

Keluarga mangsa telah dimaklumkan dan dikatakan telah berlepas malam tadi menaiki penerbangan pesawat MAS. 


(foto disebelah sekadar hiasan : seorang pramugari yang bersedia untuk bertugas di sebuah syarikat penerbangan)

0 comments:

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |