PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

(1) PANAS@TENANG - Aksi Gerombolan Cash and Carry !

Aksi penyokong gerombolan menunjukkan tanda 'bagus' kepada kenyataan Soi LEk yang menghina hukum islam. Pangkah BN jatuh haram disisi islam, kata MB Nizar di dalam ceramah ringkasnya kelmarin ketika membantu jentera PAS berkempen.


Ribuan penyokong UMNO/BN yang diangkut dengan bas dan kereta sewa mula memenuhi Pekan Labis. Suasana mula meriah seawal jam 5 pagi. Warna-warna pink merata-rata. Tidak lupa warna merah. Jangan bimbang biarpun ada penyokong UMNO/BN tidak berbaju merah, tanda Umno itu jelas bila 'kutang-kutang' dibalik baju terserlah berwarna merah.


1 comments:

  1. Anonymous said...

    Assalammulaikum Wak,

    Saya orang Johor. Kampung saya tak jauh dari Labis. Masa cuti saya tak tinggal berjemaah di Masjid kampung.

    Hari ketiga barulah terdengar cerita, sangkakan penyokong UMNO rupa-rupanya macam kita juga orang PR. Tak kisahlah orang PAS ke, PKR atau DAP. Takut nak cakap, nanti mati tak ada orang .... Orang tua naik motor tu sapa Wak ?. Doktorkah ahli musik ?. Suami Najib ada tak wak ?.

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |