PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

Puii..Puii..Puihhh !!

Nasihat wak pada rakyat Malaysia, banyakkan meludah puii...puiii..puiii supaya parti UMNUUU.. akan roboh pada PRU13 nanti, kerana Jambatan Howrah yang merentasi sungai Hoogly, di Kolkata India sgt berisiko akan runtuh akibat pengguna jambatan tersebut kerap meludah tiangnya, lihat foto di kiri. 

Maka begitu juga dengan UMNUUU..jika terusan diludah, lama-lama reput juga. Jaga-Jaga !!! kau UMNUUU...pasti akan roboh pada PRU13 nanti.. Puiii....Puiii....Puiiii.....Puiii....Puiiii...., Puiii....Puiii....Puiiii.....Puiii....Puiiii.. Puiii....Puiii....Puiiii.....Puiii....Puiiii...., Puiii....Puiii....Puiiii.....Puiii....Puiiii.. Puiii....Puiii....Puiiii.....Puiii....Puiiii...., Puiii....Puiii....Puiiii.....Puiii....Puiiii.. Puiii....Puiii....Puiiii.....Puiii....Puiiii.... Puiii....Puiii....Puiiii.....Puiii....Puiiii..!!

0 comments:

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |