PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

Kerana "lembu", depa nak "humban" aku !

Jeng..Jeng..Jeng ! Utusan sudah 'bom' tokey lembu maa. Saat yang Dinanti-Nantikan, Perletakan Jawatan Shahrizat Bakal Membuka Peluang Kepada Dato Azalina Othman Untuk Menduduki Kerusi Utama Pergerakan Wanita UMNO kian cerah. Azalina Telah Membuktikan Kehebatannya Memimpin Puteri UMNO Tidak Seperti Pimpinan Rosnah Sekarang Umpama Hidup Segan Mati Tak Mahu. Lagi Pula Azalina Dibuktikan Tidak bersalah Oleh Jawatankuasa Disiplin UMNO Mengenai Salah Laku Politik Wang. Masa Untuk Azalina Kembali ke Politik Tanahair Setelah Direhatkan Oleh Pak Lah.


Sembang-Sembang Geng Wanita Cawangan Yang Didengar Bahawa Mereka Percaya Skandal Lembu Melibatkan Ketua Mereka Itu Kerana Sehingga Sekarang Tiada Penafian oleh Shahrizat Mahupun Suaminya. Mereka Sudah Hilang Kepercayaan kepada Shahrizat Jalil Dan Berharap Azalina Bertanding Dan Jadi Ketua Wanita UMNO yang baru.

Makin Hebatlah Drama UMNO Kali Ini... Apakah Kesudahannya... Apakah Rafidah Aziz Akan Mendiamkan Diri? Kita Nantikan Episod lembu dan biawak seterusnya...pasal...UMNO Makin Huru Hara !!!

0 comments:

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |