PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

LIVE RESULT PRU13 - The Moment Of Truth : Chegu Bard, Mansor Othman kecundang ?

DUN Sg. Acheh di dalam Parlimen Nibong Tebal : Seperti yang dinyatakan pada awal post pagi tadi, YANG DIKEJAR TAK DAPAT, YANG DIKENDONG KECICIRAN..!

Unofficial - chegu bard tewas di dun sg acheh. Jika campor undi bebas yg calonnya pemuda pas dan undi rosak, PR boleh menang...apa macam ?


DI PERAK - Dato' Seri Nizar menang dengan majoriti 1206 undi! Takbir! Ustaz Radzi Zainon (Dun Sg Rapat) mengalahkan Dato' Hamidah Osman dengan majoriti 3108 undi!

" Jika kita mengejar AKHIRAT, DUNIA akan datang bersujud kepada kita, dan biarlah nampak miskin tapi berharta dan tidak berhutang, daripada nampak hebat tapi tidak berharta dan banyak hutang "

1 comments:

  1. Anonymous said...

    padan muka. Aku pilih Pas dan Dap dari PKR ( wa asal usul mu pun perangai macma umno jugak)

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |