PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

Selamat Mengundi Pakatan Rakyat


Selamat mengundi sahabat2 semua...mulakan dengan Bismillah...Niatkan dalam hati kerja ini sebagai ibadah....Kita lakukan demi mendapat redha Allah...kita buktikan kepada Allah yang kita benar2 sayangkanNya....In sha Allah...Hak Allah kita jaga Allah jaga Hak kita...Allah akan tambahkan nikmat yang tak disangka2 melalui ketenangan, rezeki dan kebahagian yang hakiki...In sha Allah...kita bentuk malaysia dengan Al quran dan sunnah...itu lebih menjamin kebahagian sebenar...Mohon sahabat2 berilah undi kepada PR------.> PAS, PKR, DAP, terima kasih sahabat2...lepas ni tak de dah kempen...@Camar Putih/albanjari


Dari wall FB sahabat, BB bilang ;

Kurang tidor sebab terlalu teruja nak pangkah Pakatan Rakyat...Terbayang sudah harga petrol turun, PTPTN dan tol dihapuskan...caj elektrik dan harga kereta turun....Sebab rakyat yang bijak sudah pasti tidak mau anak-anak mereka berhutang sebaik saja tamat pengajian di universiti...terhimpit dengan kos sara hidup yang sekian hari semakin meninggi...Demi memenuhi harapan rakyat mau tidak mau, suka tidak suka, tidak kira apa jua anutan pilitik terpaksa mengundi Pakatan Rakyat...SELAMAT MENGUNDI...UNDILAH DEMI MASA DEPAN ANAK CUCU CICIT KITA.. SAYANGILAH MEREKA DENGAN MEMASTIKAN PAKATAN RAKYAT DAPAT TAWAN PUTRAJAYA.
" Jika kita mengejar AKHIRAT, DUNIA akan datang bersujud kepada kita, dan biarlah nampak miskin tapi berharta dan tidak berhutang, daripada nampak hebat tapi tidak berharta dan banyak hutang "

0 comments:

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |