PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

N.27 | Mee Segera untuk kroni bang ali, balun sampai licin !

Jamu mata larut malam. Jamu rasa sekali. Jika rasa terbakar, satu jer pesan aku..! Turun bersama rakan lain, kita hurung Merlimau, biar lemau Umno di situ. 


1) Geng BN/Umno semakin giat memperkudakan jentera kerajaan negeri & pusat dalam usaha memancing undi di PRK Merlimau. Segala kerja-kerja dijalanan sehingga larut malam, tanpa kira waktu.

Jentera berat masih beroperasi di persimpangan ke Taman Industri Merlimau (gambar diambil pada jam 10.30 malam).


Lebih daripada 10 orang pekerja bertungkus-lumus menyiapkan projek "mee segera"...tempoh projek mesti disiapkan ialah 06 Mac (tarikh pengundian)...


Jentera penerangan kerajaan diperkudakan oleh geng BN/Umno. Seolah-olah jentera kerajaan adalah jentera BN/Umno. Inilah yg dinamakan penyalahgunaan kuasa oleh BN/Umno, dgn menganggap semua harta kerajaan negeri @ persekutuan adalah hak milik BN...!!!

sumber : palestinhood blog

0 comments:

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |