PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

(HOT) Pagi - Kak Ijat join Hassan Ali pagi ni ? Perhh..!

Dari sumber, hari ini DHA akan mengadakan sidang khas media di rumahnya. Ada yang kata pukul 10 pagi, dan ada juga yang bilang jam 11. Tak kisah lah jam berapa, tetapi hari ini memang ada Sidang Media di rumahnya.

Sebilangan berkata, akan ada beberapa kejutan yang bakal berlaku di sidang media itu. Ahh..! Suka hang la berapa banyak pun kejutan yang nak dibuat. Nak letak 'gimik' atau mercun pom-pom pun takpa. Manusia yang gemar bercakap, akan terus bercakap. Jika dia tak teruskan bercakap-cakap, nanti jadi tak cerdik pulak. Jadi 'bodoh-bodoh' alang gitu. Meracau meracai..lagi masalah !

Cuma yang menariknya, Sidang Media pada pagi ini, sudah tentu akan diraikan juga oleh tetamu jemputan. Seterusnya jadi tukang hangguk-hangguk di kiri dan kanan. Berahim Al-Kataki, Zolkulum AlKulimi, Harussana-sini, X-PKR Albayan baruni, dan..jeng-jeng..jeng, !!??

Agak-agak ada tak nanti pemimpin PAS akan hadir ? Aku rasa akan ada. Sekadar nak hadir tak salah. macam juga bila najib datang Parit Buntar, tak salah Mujahid Yusof Rawa juga turut hadir atas kapasitinya sebagai Ahli Parlimen Parit Buntar. 

Yang hangpa kalut sangat tu pasai paa? 

0 comments:

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |