PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

Tak puashati, Hassan Ali akan jelajah Malaysia !

Nampaknya konflik yang melanda akibat pemecatan keahlian PAS telah mendorong DHA ikrar jelajah seluruh tanah melayu untuk jelaskan perkara yang sebenar. Jelaskan perkara sebenar? Agaknya sesi jelajah ini DHA akan guna pentas siapa yer? Jangan jerit atas pentas umnuu sudaa ya dato'. Makin tak cerdik ! 

2 comments:

  1. Anonymous said...

    saya tak sangka Dr. Hassan Ali boleh jadi seorang yang kecewa setelah dipecat. Tidakkah Dr ingat bahawa Sifullah Khalid Ibnu Walid juga telah disingkir drp jawatan panglima...apalah sangat Dr. Hassan Ali dalam PAS..kalu ada sedikit yg terasa itu serahlah pada Allah, kembalikan kepada takdirNYA..bila banyak cakap, makin banyak kelemahan sendiri didedahkan.

  2. TaTJ said...

    Kalu jerit kat pentas b-end maka takdok maknalah status ilmuan Islam yg ada di dada tu nanti...apa pun janghe dok sokong b-end sudahlah...A.B.U. lah dato' ada lagi!

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |