PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

MUTTAKHIR - nyawa 'safwan anang' nazak ??

MUTTAKHIR - Pagi tahun baru dikhabarkan dengan Pengerusi BEBAS, UM student Safwan Anang yg nazak dibelasah malam tadi around 2.30am di UPSI, dan Adam Adli + friends who were detained and sent to lokap balai polis tg.malim.

Semoga adik2 pemimpin ini selamat dipelihara Allah. 


Foto Kiri - Mahasiswa yang ditahan termasuk adam adli (berbaju merah) sedang menunggu siasatan. Semua keletihan.


Gambar bawah :  Pengerusi BEBAS @ Safwan Anang yang kritikal ketika sedang  dibawa ke Hospital Slim awal pagi tadi.1 comments:

  1. Pak Malau said...

    AWAS! JANGAN TUKAR MYKAD BARU SEPERTIMANA YANG JPN UMUMKAN IAITU BERMULA 3HB JAN 2012 RAKYAT BOLEH TUKAR MYKAD BARU. TOLONG JANGAN TUKAR SEBELUM BERLANGSUNG PRU13. MASA MEMOHON BARU, MYKAD LAMA MESTI SERAH KEPADA JPN..SO APA JAMINAN MYKAD TU TAK BOLEH DIGUNA OLEH HANTU2 SEMASA PRU...???

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |