PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

Terkini !! Ustaz Azizan kian stabil !


Tekanan darah Ustaz Azizan kembali normal, pulse rate tachycardia Dan molek, la ni Ustaz Azizan wt 24 hrs hemodylisis... Di CCU png.. Jgn percaya sumber luar., kata blogger jijoi. Jangan lupa tolong doa sama beliau sihat. - 


Bekas Menteri Besar Kedah, Ustaz Azizan Razak dilaporkan kritikal dan kini berada di Hospital Pulau Pinang. Mari kita doakan beliau cepat sembuh. 

" Ya Allah, berilah kesihatan kepada Ustaz Azizan Razak, permudahkanlah kepadanya untuk melalui saat-saat sukar ini. Berilah kesembuhan kepadanya agar dapat terus berjuang memartabatkan Islam di Tanah Air Malaysia tercinta ini "

" Jika kita mengejar AKHIRAT, DUNIA akan datang bersujud kepada kita, dan biarlah nampak miskin tapi berharta dan tidak berhutang, daripada nampak hebat tapi tidak berharta dan banyak hutang "

1 comments:

  1. Rasid Samsuri said...

    Semoga ustz azizan cepat sembuh

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |