PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

Maaf, ini bukan demo Perkasa, ayuhh...belasahh...!!!

Mentaliti Orang Melayu,asal boleh makan dan berjalan-jalan udah rasa hidup seperti di Shorga.Walaupun ditipu UMNOAPCO selama 53 tahun.Orang Mesir bertamaddun ditipu 30 tahun oleh Husni Mubarak.Orang Cina bertamaddun ditipu oleh Mao Tze Tung.Orang India Bertamaddun, berpuluh tahun ditipu oleh Parti Congres India.Setiap bangsa itu runtuh dan musnah biasalah disebabkan oleh bangsa itu sendiri, so Ubah Sekarang. Tak kan nak tunggu sampai rakyat terus terbarai dgn kezaliman kaum toghut..?(Melor45)

Layanan mesra gurkha pro Mubarak kepada demonstrator anti Mubarak di KL. Kredit foto buat Tarmizi Mat Jam. Layan..!






2 comments:

  1. bomosiam said...

    Salam dr dlm Gua Bkt Putus, G. Semanggoi..

    Jin said : " Boss !!, Boss!! Bossss...!"

    " Oppocot ! Apasai ni, Telanjang bulat, mana dress hang ?"

    Jin said :" Aku pi join rally Mubarak Mangkuk tu, abis lencun, FRU balun ! "

    " Hang pi carik sakit buat apa..."

    " Aku nampak FRU tembak ayaq kuning, aku ingat ayaq teh tarik ataupun ayaq jagung. Apalagi, aku terpa pi tahan ayaq tu! "

    " Lepas tu...?"

    " Tak patut betui FRU Boss, depa shoot ayaq apa kejadah tak tau la, busuk adanya... Apalah dosa ku ni Boss? Berdemo & berjuang membantah Hosni Mubarak yg terang2 suku sakat Yahudi. Salah ka ? "

    " Nanti aku pi tanya Rais Yatim, dia pandai cakap & dia tau suma benda yg ada dlm dunia ni !!"

  2. kucingmarau said...

    Aku handak bapadah ka kawo bomosiam, dijarat pisit-pisit jin kawo tu, kina disamburnya lagi dengan banyu kuning,jadi mambang kuning, amun ditangkap FRU kada sawat tulak kamarlimau.
    Selamat berjuang dimerlimau pula, kina kita tahagaan disana, insyaAllah
    Takbir!

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |