PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

18SX : Buah Dadaku memang BERAPI !

Kalah jeniffer lopez aku rasa. Tak pakai bra ke apa artis neh? Korang tahu apa dia jawab ble wartawan tanya dia apasal dia dok pakai baju macam tue ke acara gala dinner rafflesia?

Neh hah jawapan dia ;

"Nampak sikit je. Pilih baju ni sebab nak nampak kelainan"

So korang dah faham kan? Dia pilih baju neh sebab dia nak menampak kan kelainan. Dan korang perasan tak? Jawapan dia jawapan yang berani mati dan aku terpaksa salute. Siyes.

Apa yang dia "ada" tue berlainan dengan apa yang perempuan lain "ada" dan aku rasa itu memang betul. Heh.

Aku taktahu samada mata aku yang terlebih gatal ke ataupun korang pun sama gatal macam aku gak ke tapi aku rasa cam nampak apa yang aku tak sepatutnya nampak kat gambar di atas tue.. betul ke? selanjutnya BACA DI SINI0 comments:

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |