PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

18SX - Iklan Air Asia yang PANAS BERAPI

Cayalah Air Asia. Bikin Iklan dah macam blog gomo dan parpu pulak. Hadoiiyy...! Ikut syahwat..bukan saja yang tengok iklan tu kat newspaper jer akan 'keras', model yang dok eksyen masa shooting tu pun sama 'kerasss'. (dalam bulatan merah) Kah..kah..kah ! Biasalah jantan, mana ada jantan yg tengok body perempuan gitu tak 'keras'..! 


Hangpa tengok lama-lama..agak-agak dalam suar tu 'keras' tak? Kalo macam ni punya holiday, memang betul la tag iklan tu kata, " a holiday to remember..". Mana ustaz UMNO yang bukan main galak nak islamkan sektor 'pelancongan' Malaysia ni ? ker sama-sama tumpang kerasss..! 

0 comments:

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |