PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

Cilakak anu'wa, main calit-calit air mani wa plak kat bontot wa..per hal?

adeh..kata sakit bontot kena 'spanar' anu'wa ! tapi boleh plak stim ? Hoi..ingat air mani boleh barai ker, kalo tak der feeling-feeling stim derr..?

Mana maunyer air mani tu 'melejehh kuar gitu-gitu saja..! 

Macam syokk jer yer ! Tu yang lenjai air mani melata ! Kah..kah..kah !! sori der, silap calit, gua tercalit kat bontot gua laa...! huhuhu..! Tambah feel..kata orang ! wakakaka..! Cilakak anu'wa ! 

(*) Padanan cerita dan berita carik sendirik..tak lalu aku nak tampal kat sini. Uwekkk...!!

5 comments:

  1. mr edz said...

    saya telah di paksa mengeluarkan air mani saya...

  2. mr edz said...

    hahahhahaa lupa plak nak gelak

  3. KL BOYZ said...

    macam celako kata Nik Aziz...Bodoh kalah lembu...masyaallah lembap..!!

  4. KL BOYZ said...

    mana pergi telur kau sekat komen... PAS memang takda telur, ehh ada...tapi simpan..!!!
    Pengecutt....!!!!

  5. pokku(putrajaya) said...

    guano maroh benar tu KL Boyzzzz...kau tido/kenyang dengan be-end tu yg bangun melaluk...

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |