PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

Bob Lokman - mesej Jin Gua Bukit Putus !!

Salam dr dlm Gua Bkt Putus, G.Semanggoi..

Jin said : " Boss !!, Dengaq cite Bob Lokman dah buat hijrah besaq, terang hati dia, muga Allah SWT memberkati akan dia Boss. Eerr... Boss bila lagi ?"

Bomosiam : " Bila apa benda?"

Jin said : " Hijrah la...keluaq dari dalam Gua ni. Takkan nak tongkat langit sampai mati kat sini kot! Tengok si Din Lantak Tebuk Pancoq...hijrah dah! Dah senang sangat dah hidup dia dengan projek Ikan Kelisa tu..! Siap sambaq satu lot banglo kat BM LakeTown Boss. Hikmah pembangunan tu...!".

Bomosiam said : " Pembangunan yg senangkan 4/5 org dan menyusahkan beribu yg lain? Ramai penduduk asal disitu yg makin susah kerana projek tu, sapa pun tak peduli..! Apa jenis pembangunan macam tu? Kemajuan ka lagu tu? Ptuihhh...!" 

Jin said : "Hai Boss...emosional sangat ni! pasai paa ? " 

Bomosiam said : " Apa taknya... dok dalam gua ni pun buleh dapat 9 saman ekoq! Ada akai ka !!! "1 comments:

  1. waksab said...

    Kata Bob Lokman..Banyak ketawa nanti cepat pulak jalan.......Hidup ini bukan utk ketawa..tapi untuk menghayati mengapa Allay kurniakan hikmah ketawa yang berpada-pada..

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |