PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

Ancak tiang lampu?

Kadang-kadang macam-macam cara orang nak tarik perhatian. Jika di Singapura, trend sekarang rakyatnya gemar berbogel tepi tiang traffic light. Biarpun telanjang, tak der pulak terdengar kereta teruk eksiden depan lampu tu. Maknanyer mungkin budaya itu sudah mula diterima masyarakatnya yg semakin hari semakin teruk akhlaknya.

Di Perak pula, lain kisahnya. Apapun kena berterima kasih jugak laa kat dia. Biarpun tak pernah dibuat orang sebelum ini. Ni kira 'pioneer' lah. Tahniah kepada makcik hamidah kerana sudi merasmikan lampu isyarat.

Diharap selepas ini semua lampu2 jalan, pargola, pasu bunga, hatta apa saja yg ada ditepi jalan boleh jemput makcik hamidah datang rasmikan sebagai simbolik gitu!


Radens - lawak sungguh bila baca komen sahabat, " Nasib baik Midah, kalau alkazamrai, dah di ancak nya tiang traffic tu. Wakakak..!

0 comments:

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |