PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

PANASNYA PEREMPUAN ITU : 2 Cerita dan 3 Kisah !

KONTROVERSI ! Dimana yang seksinyer ? Tunjukkan dengan 'jari', please !!

Dua Cerita. Tiga Kisah. 1 Kontroversi. 2 pulak PANAS merenyang ! Yang SEDAP. Yang Mungil. Yang Kena jawab..! Sampai bila rakyat nak main teka-teki. Ramai jadi keliru ! Siakap senohong, gelama ikan duri..curi-curi cakap bohong, bisa jadi menteri. Kontroversi menjadi-jadi. Nak tutup dengan nyiru..bangkai besar gedebak ! Apa nak jadi !! Menjadi-jadi sungguh..macam penyakit 'sampar' ! Hari ini aku kena, esok hang pula..! 1 Reban tak berguna ! 


YANG PANAS !!

Bocor lagi ! Siapa yang bocor? Kifarah Tuhan ! Percuma jadi HOT di internet. Nak tunggu sampai bila? Jawab dan buat segera pencerahan ! Jangan biar rakyat terus berdosa berteka-teki. Itu tidak bagus untuk kesihatan dan kepala lutut. Ambil segera semangat 'taip mamut', jangan sondol semangat 'taik kemut'. Sengsara rakyat ! 

Hujan-hujan macam ni..seronok kalau minum air kelapa lagi ! Buang toksik beb ! Tapi jika 'panas' dengan kontroversi, tak der faedah minum air kelapa..biarpun 3 lori, tu bangang namanyaa..! Jalan paling suci, " esok hari isnin, panggil press..bikin SIDANG AKHBAR ler beb ! Jangan panggil blogger..! Blogger kan ramai jadi 'celaka' ! Biarkan berita yg terbit di Media lusa - mulus-mulus seperti gebu dan mulus betis-betis gadis dari Maghribi. Rakyat terus menunggu ! 

2 comments:

  1. goodlistener said...

    Persoalannya kenapa tiada tempat lain untuk buat senamrobik....dah tak ada kawasan lapang lain selain drp perkarangan masjid.......Sepatutnya kita org Islam sama2 menjaga kesucian masjid daripada berlaku perkara2 spt ini.Yg pasti ini adalan sumbangan daripada Pok Najis drp Parti Ajaran Sesat/Syaitan

  2. ikan said...

    oi goodlistener tapi pekak badak abis tu masjid tempat buat apa ha, buat solat jer ke.. kalau camttu kita wajib pergi bukan setakat jumaat je kalau ikut kepala lutut ko tu, kat tempat aku masjid sulatanah bahiyah kedah masjid tu bukan setakat solat je, taichi senamfrbik semua buat apa ko ingat allah tu kat masjid je ke... kat luar pun allah ada bangang, dasar org jarang ke masjid macam ni la..

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |