PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

PANAS BERAPI - Mantan SU politik che det yg gemar tayang 'pistol air' tepi jalan, biar betul ?

Orang bilang dulu orang itu bekas SU Sulit Che Det? Bukan seorang..malah ramai orang juga berkata begitu. Tokey kedai makan tempat aku mengeteh kelmarin juga kata macam tu bila aku tanya tentang manusia 'aneh' yg selalu kelihatan setiap petang..!

Aneh kerana diusia yg lewat begitu(baca umurnya hampir 60an) hidupnya seperti tidak terurus dengan baik. Tak baik laa..kalau betul beliau mantan salah seorg SU Politik Che Det ketika pemerintahan Che Det selama 22 tahun, dibarkan begitu.

Aneh kerana orang itu kencingnya ikut suka hati dia saja. Hilang malu kepada publik. Apa taknya..selamba badak dia kuarkan 'pistol' dia yg tak berapa nak 'cun' tu halakan ke longkang..kedai beb ! Seronok kereta yg lalu lalang depan dia dpt tonton 'pistol' free tepi jalan. Itu baru kes dia belasah kencing tepi jalan..belum lagi dia baraikan terus kat dalam kedai makan..hancing lantai beb !

Aku tengok..kesian betul mamat sorang tu, pasal apa dia jadi macam tu..tengok tubuh badan memang nampak skima sgt gaya Umno tu kuat sungguh..bau pun bau Umno..lagi gaya dia memang stylo umno..cuma 1 jer yg aneh..kalau kencing..merata ceruk ikut suka hati dia..saja, bukak zip..kuarkan pistol..tarik kasi terjulor dan tuang terus air kecing dari pistol dia ke longkang besar !

Petang esok dan hari minggu ni misi aku dgn slr aku untuk entot skodeng mantan SU Politik che det ni, mungkin dgn foto aksi tu ada org lain boleh sahkan betul ke tidak orang 'aneh' itu memang betul mantan SU Politiknya che ddet..atau bukan, dan menutup terus cakap2 org ramai di tempat ini.,  siapa dia sebenarnya..kita tunggu isnin !


0 comments:

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |