PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

Puteri Umno sekadar jadi selipar jepun, di lenyek dan dipam-pam ! Auww !!

Muslimat akan kembali mengisi slot untuk menjadi calon di n27 merlimau. wanita umno dibawah sharizat tak mampu bersuara apa apa lagi. ditenang calon bibir merah direjek oleh umno. terkontang kanting dengan rejekan dari umno pusat. suara suara wanita umno tidak lagi dianggap penting selepas kekuasaan fidah. fidah dah tamat kekuasaan dalam umno dan umno tak pedulikan lagi wanita. 

Puteri pula sekadar menjadi selipar jepun. ditenang di lenyek dan dipam-pam. puteri umno sekadar menjadi penghiasi depan kalendar umno. sharizat dah berbuih menyatakan mahu wanita mewakili umno di merlimau dan ditenang. apakah kali ini suara sharizat akan didengar atau digelak ketawakan oleh umno.

pas dan pakatan rakyat akan bermesyuarat kali ini, diharapkan pas masih mengekalkan status quo dalam mengekalkan kerusi disini. pkr dah buat pasal dulu dan amat menyedihkan hati hati pemimpin pas dijasin. diketengahkan pemimpin pkr yang diambil dari kubang mana sebagaimana dun seberang takir yang mengambil calon tangkap dalam jaring dan bukan penduduk asal dun seberang takir, akhirnya kelempuk mampus calon pkr disini. kalaulah samsul amk diletakkan sebagai calon dimerlimau. berita berita lembu akan menghiasi dada media massa umno. papagomo dan pasberuk pasti terloncat loncat macam celaka seperti biasa. segala keburukan akan dicari selepas gagal berfungsi ditenang. akhirnya diserang suami calon selepas gagal mencari dimana lemahnya calon pas.

pas melaka telah bersiap sedia menyambut pertugas. dan semoga tiada lagi ulasan ulasan sumbang kali ini walaupun kalah. tiada lagi yang menyalahkan kepimpinan kawasan. pasti boleh bergerak kedepan. penulis blog yang hebat. sila kemukakan apa benda, strategi, perang saraf, bahan bahan kempen, menunjal umno apa saja yang boleh digunakan untuk mengalahkan umno dimerlimau. tiada lagi ulasan selepas kalah. sebelum bertanding sila kemukakan dialam maya. aku akan cetak strategi blogger handalan, jika tiada strategi atau apa saja jangan bercakap selepas kalah. itu namanya mencari salah dan silap dan mengenakan pemimpin yang mana nak dikenakan. bermula hari ini sila tulis dalam blog akan dapat digunakan oleh pertugas pertugas dimerlimau. dan kita akan boleh tahu samada berkesan atau tidak tektik blogger handalan. kalau nak tanya sila angkat tangan. jangan diam, inilah masa yang sesuai untuk meyuarakan apa bentuk idea, buah fikiran, pemikiran strategik atau apa saja. jangan cakap selepas kalah nanti dikatakan bangang dan bahalol.(FZT)

2 comments:

  1. DR 1221 said...

    pas takkan kekalkan status qou di merlimau

  2. Anonymous said...

    SEMANGAT BETUI ALBANJARI NI BERHUJAH SORANG2....DIKATANYA BLOGGER UMNO HANTAM LAKI CALON PAS SEBAB TAK ADA ISU MENGENAI CALON DI TENANG

    DAH JADI BINI ORANG DOK MENGGATAI DENGAN JANTAN LAIN KAU KATA TAKDA ISU...MACAM TU KA NAK JADI PEMIMPIN, DIRI SENDIRI PUN HAMPEH

    SATU NASIHAT BERGUNA UNTUK ALBANJARI, JANGAN PILIH CALON BOHSIA DI MERLIMAU TAU !!!!!

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |