PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

HOT - New MYVI 2011 yang 'hangat' kan poket budak-budak muda !

Dengar cerita versi 1.5L harga cecah RM60K ++, perhhh..!! Tapi cantik jugak design new myvi ni, sesuai untuk orang muda...macam aku ! Macam aku ? heheheh..!! Pada mereka yang rasa syiokk..nak bukak hutang baru dizaman 'barang naik' ini, boleh booking sekarang, salesman Perodua dok tunggu tu..! 

Aku..? Pakai jer yang lama..! Yang penting hutang kereta sudah tak dak..hati pun jadi tenang ! Tukang tarik kereta sekadar boleh pandang jer bro..!! Apa barang nak tarik keter, dah habis bayar..! Tu bangang namanya..!





Bagi menghangatkan lagi penantian peminat MYVI baru, saya tampilkan beberapa foto dibawah.

Perodua Myvi 2011 4 Foto eksterior dan interior Perodua Myvi 2011
Perodua Myvi 2011 1 Foto eksterior dan interior Perodua Myvi 2011
Perodua Myvi 2011 8 Foto eksterior dan interior Perodua Myvi 2011
sumber - Arenakereta.com dan facebook

5 comments:

  1. suahati said...

    baik baru sedia......takut nanti bila hutang abis asyik dok kena ulang pergi workshop lapulak......

  2. Anonymous said...

    macam kereta kebal

  3. Anonymous said...

    Serigala mmang begitu. Tak dpt makan anggur masam katanya.

  4. matajin said...

    Salam Wak!

    Myvi 1.5 2011 ! Melaram sakan le awek2 cun ye! Budak lelaki, jgn dok kacau keta ni. Myvi, Kancil, Viva & Alza exclusive for pompuan!!
    Yg heran plak tu, masih ramai org jantan yg tonggang hak pompuan ni. Geli teman nengoknye!
    Mike tu jantan, pakai le keta jantan! Jaga le ayor muka sikit. Udah le dlm bidang2 lain, kite asyik ngikut ponggong deme je! Berlambak keta jantan dok ada...Peugeot, Audi, Neo, Saab, atau yg biasa2...BLM pun ok pe! Fuh! 190km kat highway..wa cakap luu!!!

  5. Anonymous said...

    matajin said:"...BLM pun ok pe! Fuh! 190km kat highway.."

    Perghh... 190km/j, laju kau bawak keta BLM tu..

    Aku pernah sekali berlumba dgn Harrier Turbo kat lebuhraya LPT - walaupun cecah 190km/j (Chery 2.4) tapi masih tak dpt kejar Harrier tu..., lepas tu teringat ada bini kat sebelah dan terfukir kalau maut 2-2 ni yatim pulak anak-anak aku.. so terus slow down...

    AzmiR

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |