PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

Muktamar PAS (9) - PANAS BERAPI : Mat Sabu menang bergaya !Sumber hampir sohih memberitahu bahawa nampaknya makin kuat bunyi guruh dan makin dekat hujan nak turun pagi ini di Kg. Milah mengatakan ABANG MAT SABU DIKHABAR MENANG KERUSI TIMBALAN PRESIDEN. MENANG DENGAN JUMLAH UNDI YANG BANYAK. JIKA BENAR..DIUCAPKAN TAKZIAH!! NAMUN SABARLAH MENUNGGU SATU JAM LAGI BILA IA DIUMUMKAN !

Husam, Salahuddin dan Mahfuz juga dikatakan menang. Alamat jika benar.. maka mengeluporlah Umno dengan pejuang-pejuang ini, yang sememangnya digeruni lawan. Nampaknya Ustaz Derih dan Nizar gagal dalam 'perjudian' nasib di muktamar kali ini - albanjari@info* Keputusan yang lain akan menyusul sebentar lagi.

2 comments:

  1. orgjitra said...

    Nizar dan Derih jangan kecewa, banyak masa lagi, teruskan perjuangan

  2. Anonymous said...

    Umno has got noting to do wth pas muktamar...ur ayat mengelupur umno...sgt tidak tepat...siapa pun pemimpin pas...akhirnya pas tetap akan kalah dan sekadar juara menyalak dan juara gadai agama sampai bila bila...pas tak der kelayakan memimpin...pas sekadar parti slogan ....eloklah mat sabu jadi no 2 dlm pas...ia menyerlahlah kan lagi imej pas parti wilayah...apri assabiah....parti maki hamun...parti clown dan badut....itu lah imej pas yg di bawak oleh mat sabun ni selama 20 tahun....tepat sekali pemilihan ahli ahli pas....org lain mengorak langkah ke hadapan..pas pulak ke belakang.....pemimpin re cycle pulak jadi no 2...tahniah....umno ketawa tak sudah melihat perkembangan dlm pas....

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |