PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

PANAS BERAPI : Unit Amal - " Aku bangga sama kamu ! "

albanjari | Kg. Milah
Tanpa perlu ada agenda, tanpa perlu bercakap politik, macam puak pandi kutty jambul senget yang dok jaga hal-hal wanita, Unit Amal meneruskan usaha-usaha dan misi kemanusiaan hingga ke liang lahat. Dan kerja-kerja murni itu diabadikan oleh Sinar Harian hari ini. Semoga Tuhan melimpah ganjaran besar buat sukarelawan Unit Amal yang sejak petang tragedi itu sudah bertungkus lumus membantu mengeluarkan mangsa tanah runtuh.
Pergi jahanam sama putera umno kaa..pemuda umno kaa..jambul mak nenek umno kaa..! Bab-bab kubur nih..ingat puak tu berani sangat? Jenis takut mati belaka...! Tak percaya? Tanya umno !


0 comments:

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |