PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

(Update) - Foto dan wajah suci anak-anak yatim sehari sebelum tragedi !


Foto anak-anak yatim Madrasah At-Taqwa beberapa hari sebelum ditimpa kemalangan tanah runtuh....Al fatihah..moga kalian damai di sana ! Khemah yang ditimbus tanah runtuh beberapa hari yg lalu.


4 comments:

 1. ainhany said...

  al FATIHAH..
  saya tak dapat melihat mereka dgn lebih lama...terasa sayu dan sedih...

  mreka lah ahli2 syurga..berbahagilah kalian yg dijemput mndahului ke sama..

 2. ainhany said...

  Al FATIHAH..

 3. pokku(putrajaya) said...

  Al-Fatihah untuk mu wahai anak2 sekalian...semoga rohmu bersama golongan orang yang beriman&dirahmati Allah s.w.t...Aminnnn!

 4. Anonymous said...

  .....alfatihah kepada anak anak yang telah pergi....semoga telah berada di taman syurga....aminn...kepada yang masih dirawat, semoga akan sihat sejahtera....kepada semua penghuni, tabahkan hati dan insyaallah masa depan anda akan lebih cemerlang setelah semua mata dan hati rakyat Msia terbuka luas utk menyalurkan bantuan....aminn...

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |