PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

18SG - nak elak isteri dirogol, ambik ler 'nyah' bro !

Patut ler banyak butik pengantin letak 'auw-auw' jadi krew dan pekerja operasinya. Selain untuk elak kejadian seperti dibawah berlaku ia juga turut menjana peluang pekerjaan kepada golongan itu. Jangan prejudis kepada golongan nyah kerana mereka sememangnya 'kreatif'. Malah tokey butik yang lazimnya dimiliki oleh perempuan yang memang vogue dan cantik akan terlepas dari siksa kes macam dibawah. 

Lepas ni boleh difikirkan untuk ambik nyah yer ! Pasti tokey selamat. Korang cuba 'rogol' nyah, silap hari bulan yg nak merogol kena rogol balik, tenaga nyah korang jangan main-main. Rodokan diorang boleh buat hangpa 'gering' 7 hari, belum lagi jeritan jantan yg spontan seperti halilintar tu. Aku..? Aku lari !!

Suami lihat isteri dirogol remaja di butik pengantin

Seorang lelaki terkejut apabila mendapati isterinya menjadi mangsa rogol seorang remaja berusia 19 tahun di butik pengantin milik mereka di Taman Rinching, Kajang dekat sini hari ini.

Kejadian berlaku kira-kira 11.30 pagi ketika suami mangsa dikatakan baru memasuki butik pengantin tersebut selepas membuka pintu yang dikunci dari dalam oleh suspek. Bagaimanapun, tanpa diduga suami mangsa melihat suspek sedang menindih isterinya yang dalam keadaan bogel dalam butik berkenaan.

Ketua Polis Daerah Kajang, Asisten Komisioner Ab. Rashid Ab. Wahab berkata, sebelum kejadian, suspek dikatakan menyamar sebagai pelanggan untuk menempah pakaian pengantin di butik mangsa.

"Suspek kemudian bertindak mengunci pintu sebelum mengacukan pisau ke arah mangsa yang berusia 29 tahun itu. Mangsa yang dalam ketakutan diarahkan supaya menanggal pakaian sebelum suspek bertindak merogolnya," katanya pada sidang akhbar di Ibu Pejabat Polis Daerah Kajang di sini hari ini.

Tambahnya, suami mangsa yang berang dengan tindakan suspek tersebut kemudian bertindak menangkapnya sebelum diserahkan kepada pihak polis. Katanya, suspek yang ditahan disiasat mengikut Seksyen 376 Kanun Keseksaan bagi kesalahan merogol. - Agensi


1 comments:

  1. Panglima Muda said...

    salam........rugilah pengantin lelaki

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |